Om oss

Explore Røros AS eies av tre lokale bedrifter med stort hjerte for Røros og regionen rundt, tanken er å gjøre det enklere for deg som gjest å booke den totale Rørosopplevelsen.

Røros er på UNESCO verdensarvsliste

Verdensarvstedet Røros Bergstad og landskapene rundt omfatter en unik bergverksby etablert i 1644, bygget i trematerialer og omgitt av et kulturlandskap som på en fremragende og nær komplett måte fremstår på et vis som tydeliggjør hvordan kobberet ble drevet fra gruvene, transportert til byens sentrum – og hvordan dette skapte liv og levesett for menneskene som levde og arbeidet der. Øverst på en fjellvidde, i kaldt klima, med dårlige vekstvilkår for jordbruk ble det skapt en unik kultur, som på en utmerket måte har blitt ivaretatt til dags dato.

Røros – et unikt utgangspunkt for aktiviteter

Minner og opplevelser for livet. Om formålet er teambuilding, hygge eller et avbrekk i hverdagen.
Røros kan tilby alt! Vår påstand er at når historien blir formidlet i storslått natur kombinert med artige aktiviteter og et bedre måltid fra våre lange mat-tradisjoner, blir opplevelsen garantert spesiell.

Røros Hotell AS

Fra vi startet i 1951 har vi utviklet hotellet med respekt og kjærlighet til Røros sin tradisjon og historie. Røros er omskapt fra gruveby til en internasjonal reiselivsdestinasjon med vår aktive deltagelse. Røros Hotell er en medspiller som med kompetanse og økonomi har bidratt til utvikling av mange store lokale arrangement og aktiviteter. Hotelldirektør og kokk Mikael Forselius er en sentral drivkraft i utviklingen av Røros som et senter for lokalmat. Våre restauranter benytter det beste av lokale råvarer. Røros Hotell AS består i dag av Røros Hotell bad og velvære, Vertshuset Røros, Erzscheidergården Hotell og Kaffestuggu.

Røros Flyservice RRS AS

Travelnet Røros Flyservice er et reisebyrå for ferie- og forretningsreisende. Personlig service, kostnadseffektive reiseløsninger og lang erfaring fra reiselivsbransjen sikrer kvaliteten for kundene.

Vi er en del av kjeden Travelnet Norway, som er en privat, norskeid reisebyråkjede. Kjeden omfatter 18 reisebyråer fordelt over store deler av landet. Travelnet er en av de store reiselivsaktørene i Norge med rundt 120 ansatte. Vi samarbeider med Ticket Biz og Travel Support Suppliers i Sverige. Reisekonsulenter i Travelnet har meget høy fagkompetanse og praktiserer en varm, menneskelig filosofi i sin kundetilnærming.

Røros Flyservice RRS AS leverer også bakketjenester til flyselskapene på Røros lufthavn (RRS).

Røros Hummelfjell utvikling AS

Røros Aplinsenter på Hummelfjell ligger ca. 12. km fra Røros. Her finner man regionens alpintsenter, en langrennsarene med skiskyteranlegg, en terreng sykkelbane, gastropubben Hummel & mat, hytteutleie og hyttetomter som er til salgs. 

 

 

 

Explore Røros AS
An-Magritt-veien 120
7374 Røros

Org.no. 916 638 663